• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Abetaret e gjuhët shqipe

Exp

Administrator
#1
Siç mund ta keni kuptuar një nga temat kryesore që merret shqipopedia është fusha e gjuhësisë dhe albanologjisë.
Gradualisht do shtohen artikuj dhe materjale që kjo kategori të jetë sa më e plotësuar.

ALFABETARE PROVIZORE SHQIPTARE - ΠΡΟΧΕΙΡΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟΝ është abetarja e parë shqiptare e botuar më 1844 nga Naum Veqilharxhi. http://www.shqipopedia.org/gjuhesi/abetaret-e-gjuhes-shqipe