• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Dy pajisje që nevojiten në shtëpi

Exp

Administrator
#1
TDS - Meter: Ky matës tregon totalin e mbetjeve të ngurta në ujë (total dissolved solids -TDS). Me pak fjalë nëse uji është i dëmshëm apo jo.
Dhe kushton pak nga 5-15$ e gjen në ebay.
s-l1600.jpg
Dhe e dyta është ky nitratometri (Nitrate Tester) që tregon sasinë e nitrateve dhe nitriteve në fruta, perimet, apo dhe mishrat dhe peshqit. Pra nëse
duhet ta hani apo jo pasi nëse ka më shumë seç duhet është i dëmshëm për shëndetin. Po ky kushton ca 100-150$
nitratometer.jpg