• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Enciklopedia ime e parë

Exp

Administrator
#1
Ky është një libër që ka vite që shqipopedia e ka mundësuar, për shfletim online dhe tani po mundëson shkarkimin e saj në format pdf.
Pra janë thjesht fjalë të ilustruara, për fëmijët që të mësojnë të lexojnë si dhe të kuptojnë dhe pasurojnë fjalorin e tyre:clapping:
enciklopedia-ime-e-pare.jpg
 

Attachments

Last edited: