• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Eurovizion 2018

Exp

Administrator
#1
Për herë të parë merret pjesë në në mënyrë kaq dinjitoze, këngë e bukur shqip e interpretuar shumë bukur.
Pra nëse do krahasojmë tre shqiptarët që morën pjesë mund të themi se Eugenti solli ndjenjë, Eleni spektakël/performancë, dhe Ermali mesazh. Ndoshta i zëmë që të treja vendet ne.:clapping::headphones:;)