• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Filmi i fundit që keni parë...

Shefi

Administrator
#1
Shark Tank. Në fakt nuk është film është një reality show me persona që kanë biznese
apo ide të cilat paraqiten përpara disa investitorëve të suksesshëm me shpresë të kenë bashkëpunim.
 

Shefi

Administrator
#4
Rudy (1993)
Flet për historinë e një nxënësi i cili i cili bëri të pamundurën për të luajtuar disa minuta futball amerikan.
Historia bazohet në ngjarje të vërtetë.
 

Exp

Administrator
#10
Jo mo jo. Është një film amerikan. Bën fjalë për një gjeneral i cili dënohet për një vepër. Aty në burgun ushtarak drejtori është një kolonel i cili vepron shpesh herë kundër rregullave të etikës. Dhe ai bën një kryengritje.
Ne vertete rregulloren nuk e kemi postuar, por ti a e di qe gjuhet e huaja nuk ndalohen, apo e perkthen qe te na e besh me te lehte
me duket se e kam pare nuk me kujtohet