• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Filmi i fundit që keni parë...

#22
Edhe une kete pjesen e dokumentareve me ka pelqyer gjithmone sidomos kur lidhet edhe me Informatiken behet edhe me interesant edhe pse shume jane te ekzagjeruar..
 

Shefi

Administrator
#23
Edhe une kete pjesen e dokumentareve me ka pelqyer gjithmone sidomos kur lidhet edhe me Informatiken behet edhe me interesant edhe pse shume jane te ekzagjeruar..
Nëse të pëlqejnë të tillë filma, mund të shohësh filmin Takedown (2000) që flet për Kevin Mitnick, hacker-in më të madh dhe më të kërkuar nga FBI-ja, por edhe Catch me if you can (2002) që të dy këta filma të bazuar në ngjarje reale.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#30
Hm interesant duket. na thuaj ndonjë fjalë më shumë
Filmi Nebraska bënë fjalë për një të moshuar i cili në një revistë gjen një faqe që thotë se ka fituar një milionë dollarë. I moshuari merrë rrugën për të vajtur në këmbë në redaksinë e revistës edhe pse është gati 1800 kilometra largë. Problemi është se nuk e beson as gruaja edhe as dy djemtë. Por, pas shumë përpjekjesh një nga fëmijtë i premton se do ta çoi me makinë deri nee redaksi.