• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Fjalorë dhe kurse të ndryshme gjuhe

Exp

Administrator
#1
Po shtoj edhe një listë fjalorësh që shqipopedia ka mundësuar dhe ka ngritur online

Fjalori i gjuhës polake është këtu dhe ka rreth 3500 fjalë
http://polonisht.shqipopedia.org/

Fjalori i gjuhës turke ka më shumë se 9000 fjalë dhe shqiptime
http://turqisht.shqipopedia.org

Fjalori Norvegjisht Shqip është një fjalorth të cilin mund ta vizitoni këtu.
http://norvegjisht.shqipopedia.org

Fjalori suedisht shqip gjithashtu është një fjalor bazik me shqiptim
http://suedisht.shqipopedia.org/

Në fakt te blogu i shqipopedias nuk është folur ende për këtë fjalor por ka rreth një muaj që është mundësuar fjalori i gjuhës hungareze. Ky fjalor është mjaft i madh ka ka mbi 7500 fjalë.
http://hungarisht.shqipopedia.org/