• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Fjalor italisht shqip

Exp

Administrator
#1
Fjalori italisht shqip i shqipopedias është një nga projeket më të mëdha, aty do gjeni mbi 9000 fjalë dhe shqiptime, mësime me zë dhe me video për gjuhën kulturën dhe traditën e Italisë. Te portali i gjuhës italiane keni për të gjetur edhe një punim të madh që kemi bërë fjalët e përbashkëta që gjuha shqipe ka me gjuhën italiane.
Gjithashtu aty keni dialogë, filma dhe shumë informacione të tjera. Që të shkoni te fjalori klikoni ketu fjalor italisht shqip