• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kur epoka e gurit takohet me vitin 1998...

Shefi

Administrator
#1
Një dokumentar jashtëzakonisht i rrallë dhe me shumë vlerë për të kuptuar natyrën primitive të njeriut.
Një udhëtim në kohë kur epoka e gurit takohet me vitin 1998, kur njerëzit shohin sende magjike
si shkrepsja, pasqyra, magnetofoni etj.
"Çdo teknologji e avancuar dhe funksionale nuk mund ta dallosh nga magjia." - Athur Clarke


 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Fillimisht mendova se kishe lidhje me Shqipërinë.
I kam parë këto video, janë vërtet emocionuese. Filmime orgjinale dhe të rralla.
 

Shefi

Administrator
#3
ne fakt dua te gjej disa filmime te vjetra por nuk po i gjej dot se.
jane disa filmime perpara viteve 1995 kishin ardhur ndihma nga disa fondacionet e huaja
ne shkollen tone, edhe na filmuan. do ishte interesante te gjeje filmime te tilla.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#4
ne fakt dua te gjej disa filmime te vjetra por nuk po i gjej dot se.
jane disa filmime perpara viteve 1995 kishin ardhur ndihma nga disa fondacionet e huaja
ne shkollen tone, edhe na filmuan. do ishte interesante te gjeje filmime te tilla.
O @Shefi nuk mendoj se keni bërë edhe ju kështu. :rofl2::lol: