• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Ndihme per nje aplikacion

Exp

Administrator
#1
E mban mend njeri nje aplikacion te vogel qe te tregonte pasuordin e rrjetit qe je lidhur
 

Exp

Administrator
#5
puna eshte se eshte windows xp dhe eshte lidhje me fish jo wireless
 

Exp

Administrator
#8
jo ideja ishte qe te gjeje passwordin e wifi-se kur je i lidhur me ethernet cable, por nuk besoj se eshte e mundur