• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Nje kadegori Sporti

Shefi

Administrator
#3
Po pse o, shefi do merret dhe me këto mo:movember:.
Po çtë bësh, ka më shumë administratorë se përdorues dhe punëtorë:sarcastic:.
Mirë mirë flini ju:snooze: këtu jemi por mos filloni pastaj jo ashtu po kështu:worried:.
Kategoria e sportit është këtu
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#4
Tani bukur është që forumi të këtë shumë kategori dhe nën forume. Por si e ke referuar edhe @Shefi më lartë duhet të ketë më shumë pjesëmarrje.
Por ekziston edhe një arsye tjetër përse nuk kemi hapur shumë kategori, duhet të kemi parasysh edhe tematikën e shqipopedia-s. Shqipopedia i dedikohet më tepër fjalorëve dhe gjuhës shqipe dhe nuk do ishte diçka e mirë që të hidhemi në shumë degë.
 

Shefi

Administrator
#5
Epo tani. Kemi botërorin përpara. Do e shohim ndonjë ndeshje apo jo?
Nje chit-chat duhet...
te-cmendur-pas-futbollit.jpg
*Verrückt nach Fußball - Të çmendur pas futbollit.