• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Tregti.aL

Shefi

Administrator
#23
sec ka qene nje sajt, nuk po me kujtohet. dhe nuk e di nese ben per forume. Edhe ne e donim ne fakt kete per forumin tone.
kismet tani kur te me kujtohet se nuk e mbaj mend si e ka emrin.
 

Shefi

Administrator
#24
vangjel e gjeta me duket, por nuk e di perse eshte dhe nese ben pasi kam qe nga viti 2015 pa u futur, (ifttt.com)
hidhi nje sy dhe na thuaj a ben per kete pune apo jo.
 
#26
vangjel e gjeta me duket, por nuk e di perse eshte dhe nese ben pasi kam qe nga viti 2015 pa u futur, (ifttt.com)
hidhi nje sy dhe na thuaj a ben per kete pune apo jo.
Duhet me kap ndonje feed poster po tani i jap share post temes vonon 2 sec po mire eshte.