• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Cookie usage

Kjo faqe diskuton se si përdoren cookies nga kjo faqe. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookies.

Cilat Cookies janë

Cookies janë skedarë të vegjël të ruajtura në kompjuterin tuaj nga shfletuesi juaj i internetit (të tilla si Internet Explorer ose Firefox) me kërkesë të një faqeje që po shihni. Kjo lejon që faqja që po shihni të mbani mend gjërat rreth jush, siç janë preferencat dhe historia juaj, ose që ju mbani të regjistruar.

Cookies mund të ruhen në kompjuterin tuaj për një kohë të shkurtër (si vetëm kur shfletuesi juaj është i hapur) ose për një periudhë të zgjatur kohe, madje edhe vite. Cookies nuk janë vendosur nga kjo faqe.

Përdorimi i Cookie-t

Kjo faqe përdor cookies për gjëra të shumta, duke përfshirë:

  • Regjistrimi dhe mirëmbajtja e preferencave tuaja. Kjo përfshin sigurimin që ju mund të qëndroni të regjistruar dhe ta mbani vendin në gjuhën ose pamjen që keni kërkuar.
  • Analytics. Kjo na lejon të përcaktojmë se si njerëzit po e përdorin sitin dhe ta përmirësojnë atë.
  • Biskota reklamuese (ndoshta palë të treta). Nëse kjo faqe shfaq reklamat, cookies mund të vendosen nga reklamuesit për të përcaktuar se kush e ka parë një reklamë ose gjëra të ngjashme. Këto biskota mund të vendosen nga palë të treta, me ç'rast kjo faqe nuk ka aftësi për të lexuar ose shkruar këto cookie.
  • Biskota të tjera të palëve të treta për gjëra të tilla si ndarja në Facebook ose Twitter. Këto biskota në përgjithësi do të vendosen nga pala e tretë në mënyrë të pavarur, kështu që kjo faqe nuk do të ketë aftësi për t'iu qasur atyre.

    Heqja / çaktivizimi i cookies

    Menaxhimi i cookies tuaj dhe preferencat cookie duhet të bëhet nga opsionet / preferencat e shfletuesit tuaj. Këtu është një listë udhëzuesish se si ta bëni këtë për softuerin e shfletuesit popullor: