• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

libra

  1. Exp

    Libra në anglishte

    Këtu do shtohen libra të ndryshëm në anglisht. Po e nisim me Plaku dhe Deti të Ernest Heminguej keni për shkarkim librin në formatin pdf si dhe leximin e librit nga videoja në youtube
  2. Exp

    Materjale të ndyshme

    Common Lexic in Romanian and Albanian. - Dan Ungureanu Fjalor i zhargoneve dhe eufemizmave