• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

shqiptaret neper bote

  1. Exp

    Ku flitet shqip

    Në Bullgari ku flitet shqip Një dokumentar shumë interesant përsa i përket mësimit të gjuhës shqipe në Bullgari. Biles ekziston edhe radio Bullgaria me emisione në shqip, ndërsa faqja e saj e internetit ka dhe portalin në shqip. Këtu mund të gjeni faqen e tyre në facebook. Gjithashtu në Bullgari...