Çfarë mendimi keni për armët?

Shefi

Administrator
1. Revolver (Pistoletë me mulli)
Taurus-605-left.jpg

2. Shotgun (Pushkë teke gjaku)
mossberg500.png

3. AR-15 (Pushkë gjysmë-automatike)
ar-15.jpg
 

Shefi

Administrator
Okej po e nis unë, përveç se janë të bukura dhe funksionale,
mendoj se janë 3 pajisje të tjera që i duhen shtëpisë:rock:
 

Shefi

Administrator
kjo po! kësaj i thonë armë:inlove:. do gjetur ndonjë si kjo.
DilbdniXsAI5Jp0.jpg
meqë ra llafi, edhe kjo çika :makeup:nuk është e keqe :kiss2:
 

Shefi

Administrator
çi ke këto mo @Poshnjari :talking: dakort e di je deri diku je kundra armëve
por edhe kundra gocave... meshkuj jemi gocat do na pëlqejnë:movember:
 
Top