• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Çfarë nuk shkon në këtë fotografi...

Uriel

Freelance Developer Uriel
#2
Mos gabohem, vajza në mes me një gotë verë në dorë, e kane shtuar gabimisht :p
 

Exp

Administrator
#4
Po pse o unë do tjua them të gjitha?
Ja shikojeni dhe njeherë sa vajza janë dhe sa palë këmbë janë.