Çfarë nuk shkon në këtë fotografi...

Exp

Administrator
Hëmo trima;) çu bëtë?:bandit:
U mbytët me një pikë ujë:rofl:
jo po tallemi, nuk e linit postimin të kalonte 20 minuta dhe e gjenit.
:lol:
 
Top