• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Χύμα

Exp

Administrator
#2
sxoleio2010-arkas.jpg
E dëgjove çfarë tha doktori! Duhet t'a kesh kujdes këtë virozë!
Kujdes e kam!.. E kam kaq ditë dhe është si e re!
 

Exp

Administrator
#4
-.jpg
Ekziston vetëm një mënyrë të shmangësh kritikën... të mos bësh asgjë, të mos thuash asgjë të jesh asgjë.
Aristoteli
 

Exp

Administrator
#5
arkas61.jpg
Ju thashë se kemi elefantë! Ata filluan ma... mu... Por përfundimisht i përzura!
Idiot, paske përzënë mamuthët.
 

Exp

Administrator
#9
Screenshot_2018-04-25-07-34-42-1.png
-Do kaloj të rë marr në orën 8. Kur të dëgjosh borinë, zbrit.
-Ke makinë?
-Jo por kam bori.