• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

AKEP kerkon qe te regjistrohen portalet online

#1
AKEP kerkon qe te regjistrohen portalet online
Një erë e re ndryshimesh duket se po përfshijnë Shqipërinë. Dhe e kemi fjalën për ndryshimet që do të ndodhin me portaleve online. AKEP kerkon qe te regjistrohen portalet online Me sa duket Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare, AKEP, është ‘zgjuar’ dhe kërkon nga çdo portal online, momentalisht vetëm për ato të mëdhatë, që […]

Lexoni AKEP kerkon qe te regjistrohen portalet online
 

Exp

Administrator
#2
Që akepi vazhdimisht bën shkelje abuzie dhe shikon interesa ekonomike dhe politke dihet por këta tani nuk mbushin fare.
Se mesa shoh unë nuk po kërkojnë vetëm faqet në Shqipëri apo ato me mbaresë .al por si tju dojë qejfi.
Ca nga këto faqe janë fare të vogla të panjohura, pa ndonjë fuqi dhe me trafik inekzistent.
psh kjo pacensure.com është maqedonase etj etj.
Mesa kuptoj unë synimi është tek faqet gazetareske që ndoshta kanë dhe autorësinë e artikujve.
Po trashet muhabeti dhe kjo është e papranueshme, duan të kontrollojnë lirinë e fjalës.
Nëse publikon diçka që nuk i pëlqen qeverisë gjobitesh për shpifje, nëse nuk regjistrohesh të bllokojnë IP brenda territorit.
ec e merre vesh tani
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#3
Që akepi vazhdimisht bën shkelje abuzie dhe shikon interesa ekonomike dhe politke dihet por këta tani nuk mbushin fare.
Se mesa shoh unë nuk po kërkojnë vetëm faqet në Shqipëri apo ato me mbaresë .al por si tju dojë qejfi.
Ca nga këto faqe janë fare të vogla të panjohura, pa ndonjë fuqi dhe me trafik inekzistent.
psh kjo pacensure.com është maqedonase etj etj.
Mesa kuptoj unë synimi është tek faqet gazetareske që ndoshta kanë dhe autorësinë e artikujve.
Po trashet muhabeti dhe kjo është e papranueshme, duan të kontrollojnë lirinë e fjalës.
Nëse publikon diçka që nuk i pëlqen qeverisë gjobitesh për shpifje, nëse nuk regjistrohesh të bllokojnë IP brenda territorit.
ec e merre vesh tani
Po mendoj se keto jane faqe qe kane lidhje me lajmet dhe ne vecanti me politiken. Po ku i dihet keshtu si vene punet duhet te regjistrohet edhe Shqipopedia ne akep. Por te shikojme se cafre mund te behet me faqet qe nuk kane .al. Ashtu si referohej edhe ne artikull kjo mund te duket si dicka absurde dhe e pa mundur, por te mos harrojme se cdo domain eshte i regjistruar pasi edhe icann e kerkon dicka te tille. Dhe madje mund te bllokojne domain nese ke deklaruar te dhena te rreme.
Gjithsesi, kjo levizje ka ngjyrim politik sesa ekonomik.
 

Exp

Administrator
#4
Ka shumë gjasa që të jetë thjesht një triblim për të tërhequr vëmendjen.
Megjithatë, për gjysmat e adresave janë me .al dhe për subjektet e njohura siç është psh zjarr.tv apo ndonjë biznes tjerër,
e ka të drejtë ligjore por për të tjerat ska gjë në dorë.