• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Anekdotë 100 vjeçare

Exp

Administrator
#1
anekdote.jpg
Një shqiptar dhe një arap pisë i zi venë në gjyq. Kur mbaroi gjyqi, bota pyesin si vajti puna.
-Arapi doli faqebardhë -përgjigjen të tjerët. Shqiptari doli faqezi.

*Marrë nga Revista Albania 20 Qershor 1901
 

Exp

Administrator
#4
Në fakt është gabim ky opsioni i postimit prapa në kohë. Se për nja 20 vjet këtë postim e marrin seriozisht njerëzia.

Plus që ka dy probleme.
1. Në gjithë Shqipërinë e asaj kohe vetëm 34 veta i kanë bërë like.
2. Samiu dhe Naimi nuk ishin gjallë më 1912.