• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Aparaturë kundra-përgjuese

Exp

Administrator
#1
Ndonjë ide e mirë biznesi është tju shesës politikanëve dhe biznesmenëve aparatura të tilla shpëtimtare.
Apo çnuk kushton shumë vete nja $750

 

Exp

Administrator
#4
do parë nëse ka ndonjë app që mund të krijojë frekuenca që pengojnë regjistrimin e zërit