• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Aplikacionet e dobishme per Android & iOS

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Call Recorder = Sherben per mi regjistru bisedat qe i bejm ne telefon.

Astro File Manager - Sherben per menaxhimin me te mire te fotografive, videove, kengeve tuaja. Shum me lehte behet kerkimi ne kartelen memorike.

Team Viewer - Shumica e dini per cfar behet fjale, por po e shpjegoje thjesht per ato qe se din, ky aplikacion sherben per me kontrollu kompjuterin tuaj nga largesia, dmth kurr sjeni afer PC.

FlashLight - Sherben per me lishuar blicin, pa pas nevoj me hy tek kamera, dhe keshtu me harxhu bateri me teper.
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#3
Google Chrome - Sherben per shfletim me te shpejt te interenetit dhe me i perdorshem ..
Linku per shkarkim: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome

Clean Master - Sherben per pastrimin e mbeturinave te telefonit, per Memory Boost (shpejtimin e telefonit), per shpejtimin e lojrave (Game Boost), si dhe perfshin tjera gjera mjaft te dobishme..
Linku per shkarkim: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard

Battery Doctor - Sherben per ruajtjen e bateris dhe ndalon programet e panevojshme..
Linku per shkarkim: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en

CM Security - Sherben per ruajtjen e telefonit tuaj (pra eshte Antivirus) gjithashtu eshte i leht per perdorim dhe i leht per telefon..
Linku per shkarkim: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#4
MX Player - Me pak fjal eshte si Video Player vecse kuptohet ka perparsi..
Linku per shkarkim:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad

Peter Music Mp3 Downloader - Sherben per shkarkim te muzikave nga Youtube dhe nga faqet tjera..
Linku per shkarkim: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kreatywni4u.petermusicmp3downloader3

Google Translate - Sherben per perkthim..
Linku per shkarkim:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate


Vidmate Nje program shune i mire per download ne lidhje me muzike filma dhe aplikacionet e app store.

Linku http://vidmate.en.uptodown.com/android
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#5
  • Hangouts është i pranishëm në të gjithë telefonat android nuk keni nevojë ta shkarkoni vetëm në qoftë se e keni eliminuar nuk e keni në telefonin tuaj, mund të ju duket një emer i çuditshëm por do të thotë vend takim ose mbledhje. Hangout kështu e ka quajtur google aplikacionin e saj të famshëm, ku mund të dërgojmë mesazhe dhe mund të therrasim me ate duke parë njëri tjetrin, por gjëja më e veqantë është se mund ta instalojm në të gjitha aparaturat dhe mund të bejmë video thirrje në grup deri në 10 persona me aparatura të ndryshme si kompjutera, tablet iPhone e tjera gjë shumë interesante për ne Shqiptaret tashme që jemi në ç’do vend të botës.
  • uTorrent dëshironi të shkarkoni muzik, filma, video dhe shumë gjëra të tjera, tashmë një ndër programet më të mira dhe më të përdorur uTorrentështë prezent dhe në telefonat android, shkarkimet e aplikacionit uTorrent kan tejkaluar gjysmën e milionit nga a PlayStore.
  • Google Drive edhe ky program është i pranishëm në telefonin android, në qoftë se keni eliminuar pa qëllim mund ta shkarkoni përsëri në PlayStore. Nuk është gjë e bukur ta them por mund ta humbasim telefonin bashke me të gjita kujtimet që kemi ndaluar me fotokameren e tij, vetëm në qoftë se gjërat i kemi ruajtur në Google Drive atëherë mund ti gjejmë përsëri duke hyrë në internet me emailin dhe paswordin ose duke i rivendosur në telefonin e ri adroid. Pra ju këshilloj dhe ju a theksoj me të madhe ruani fotot, videot, dokumentat e rëndësishëm në internet e vetmja mënyre për ti gjetur në qoftë se na prishen ose humbasim aparaturat është kjo.
 

Exp

Administrator
#6
Në përgjithësi me programet për ruajtjen e baterisë nuk kam patur eksperiencë të mirë për të mos thënë që pas disa ditësh përdorim, celularët shkarkohen edhe më shpejt. Ndërsa nëse e ç'instalon bateria nuk mban më fare.
 

Exp

Administrator
#7
Kësaj liste do t'i shtoja edhe ca të tjerë që kam unë këtu jo dhe aq të domosdoshëm

WPS Office
WOT Safe Browing
VLC for Android
12Voip
Skype
Barcode Scanner
Pomodoro Timer
NoRoot Firewall
Mobizen Screen Recording
Mega
KMPlayer
Futbol24
Distance Calculator
Deliveries Package Track
CPU-Z
Clinometer
Army knife for Android
AR GPS Compass Map 3D
App Usage
17 Track
Air Traffic
Adobe Acrobat Reader
 

Exp

Administrator
#14
SnoreLab është një aplikacion që mat dhe ju tregon gërrhitjen. Edhe pse është me pagesë atë që ju thotë në modelin free është mëse e mjaftueshme.
Screenshot_2018-09-23-08-53-41.png