• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Autoshkolla online

Exp

Administrator
#1
Blogu i autoshkollës që nga viti 2013 që ishte ngritur online, ishte harruar fare. Para disa ditesh u kujtuam për të, dhe vendosëm që ta bashkonim tek Shqipopedia në një portal/ subdomain më vete. Edhe pse fillimisht hodhi nja dy vickëla :anger: apo jo @Poshnjari :whistle:, tani është në rregull dhe mund ta gjeni këtu Autoshkolla Online
Më vonë nëse ka kohë dhe interesim nga populli mund të shtohen edhe materjale të tjera