• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Ballkani gjithmonë ballkan...

Exp

Administrator
#1
Shikoni një video e marrë nga një reklamë e përshtatur nga ne në gjuhë të ndryshme

shqiptaret

serbet

greket

boshnjaket

sllovenet
 

Exp

Administrator
#2
bullgaret

maqedonet

turqit

orgjinali

Dhe me e bukura eshte se sejcili nga keta ne beson se versioni i tij eshte i vertete
:no::lol:
 

Exp

Administrator
#4
Ogjinali eshte videoja e fundit mo. Eshte reklame sigurimesh