Batuta nga filmat shqiptare

Poshnjari

Administrator
Staff member
Batutat janë gjëja më e bukur që mund të marrim nga një film, pavarësisht tematikës që mund mund të ketë.
Në këtë temë duam të rikujtojmë batutat më të bukura që na pëlqejnë tek filmat shqiptarë.
Është mirë që të themi titullin e filmit dhe personazhin që e thotë.
Jepi Kike, forca Kike
Filmi Kapedani
E thotë nipi i xha Sulos.
 

Shefi

Administrator
Aman mos!!! Ndodhi edhe kjo.
:angry::map::relieved:
Vetëm kësaj teme ia kisha frikën unë:oh:

Është bërë e padurueshme mo! Lamë nam, janë bërë ca filma në kohën e komunizmit.
Shumica e tyre propagandë e pastër e asaj kohe, që jo vetëm nuk kanë lidhje me realitetin e sotëm
por as me realitetin e asaj kohe. Dhe tani dëgjon vetëm këto batuta të riciklohen dhe ripërtypen në televizione, në emisione,
në biseda etj etj. Janë bërë aq shumë problem dhe të heqin trurin :cwl: , do hapur ndonjë fushatë kundra batutave :dreaming:
Akoma edhe të huajt e kanë vënë re këtë fenomen, se kur fliste shefi nuk e dëgjonte njeri apo jo o @niki ?
Të gjithë jemi pak a shumë fajtorë :las:, por disa ama, kanë pësuar vartësi nga batutat e filmave:ttm:...
Po pse kaq gjynah jemi, që s'kemi ç'të themi tjetër. Kaq e varfër është gjuha dhe bota artistike shqiptare xhanëm?
Ça të bësh iku gjeli , fluturoi
cavt-4199-Cusack.gif

Megjithatë sa për informacion, tek databaza e kinematografisë do gjeni më shumë batuta nga filmat shqiptarë.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
Aman mos!!! Ndodhi edhe kjo.
:angry::map::relieved:
Vetëm kësaj teme ia kisha frikën unë:oh:

Është bërë e padurueshme mo! Lamë nam, janë bërë ca filma në kohën e komunizmit.
Shumica e tyre propagandë e pastër e asaj kohe, që jo vetëm nuk kanë lidhje me realitetin e sotëm
por as me realitetin e asaj kohe. Dhe tani dëgjon vetëm këto batuta të riciklohen dhe ripërtypen në televizione, në emisione,
në biseda etj etj. Janë bërë aq shumë problem dhe të heqin trurin :cwl: , do hapur ndonjë fushatë kundra batutave :dreaming:
Akoma edhe të huajt e kanë vënë re këtë fenomen, se kur fliste shefi nuk e dëgjonte njeri apo jo o @niki ?
Të gjithë jemi pak a shumë fajtorë :las:, por disa ama, kanë pësuar vartësi nga batutat e filmave:ttm:...
Po pse kaq gjynah jemi, që s'kemi ç'të themi tjetër. Kaq e varfër është gjuha dhe bota artistike shqiptare xhanëm?
Ça të bësh iku gjeli , fluturoi
View attachment 486

Megjithatë sa për informacion, tek databaza e kinematografisë do gjeni më shumë batuta nga filmat shqiptarë.
Deri diku ke të drejtë. Por si e kam cituar edhe më lartë batutat nuk kanë të bëjnë me ideologjinë e filmit.
Prsh
-a don ti Gjin me luftu turqit?
-du si zdu?!
Kjo batutë mund të aplikohet në shumë situata të tjere.
 
Top