• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Bromite lundruesi që mbron të dhënat tuaja në Android

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
ntp_home.png bromite_home.png menu_items.png doh_flag1.png doh_flag2.png bookmarks_import_export.png

Bromite është një nga lundruesat e bazuar mbi Chromë për sistemin Android.Nëse e kërkoni në Google Playstore sdo ta gjeni sepse krijuesi i këtij lundruesi pikërisht ka hequr çdo pjesëz të Google nga burimi që shërben për ta formuar dhe përdorur në Android.Pra çdo mbikqyrje e veprimtarisë tuaj nga Google është e pamundur.Nuk gjendet gjithashtu as në F-droid(ndryshe nga Google Playstore përmban programe burimet e të cilëve janë të hapur për të gjithë pa pagesë).Megjithatë mund ta vendosni në pajisjen tuaj Android me anë të F-droid duke përdorur "the official Bromite F-Droid repository".
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#2
Disa Nga Mundësitë që ju mundëson Bromite
  • përmban një motor adblock me filtra nga EasyList, EasyPrivacy etj
  • heq click-tracking dhe AMP nga gjetjet pasi kërkoni diçka në internet
  • mbështetje DNS-over-HTTPS nëpërmjet Google, Cloudflare dhe shërbyesave Quad9
  • motora kërkimi StartPage, DuckDuckGo dhe Qwant
  • chrome flags për të ndaluar custom intents dhe clear session kur mbyllni programin
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#3
  • gjithmonë-incognito mode
  • është hequr krejtësisht safe browsing dhe mundësi të tjera që bien ndesh me fshehtësinë në internet
  • anti-fingerprinting mitigations për canvas, audio, client rects, webGL dhe sensor APIs
  • përdor User-Agent të pandryshueshëm për të fshehur modelin dhe versionin e vërtetë të lundruesit
  • arna që ndihmojnë në ruajtjen e fshehtësisë nga Iridium, Inox patchset, Brave dhe ungoogled-chromium
Lundruesin mund ta shkarkoni këtu.