• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Celularët

Exp

Administrator
#1
Nokia 5210 (2003)
Nokia-5210.jpg

Sony Ericsson k750i (2006)
sony-ericsson-k750i.JPG

Samsung Galaxy S3 Mini (2013)
Samsung Galaxy S3 mini.jpg

Samsung Note 4 (2015)
samsung-galaxy-note-4.jpg
 

Exp

Administrator
#3
Sony Ericsson k750i një nga telefonat më të mirë që kam patur. Fantastik si për foto, si për bateri.
Jam me të vërtetë i kënaqur me telefonat që kam zgjedhur në vite. Nokia no comment, më i miri, dhe më rezstenti. nja 190euro. Sony Ericsson k750i ishte sukses i vërtetë, mp3 player, radio, foto 2mpixel dhe aplikacione jar nja 230 euro. Samsung Galaxy S3 Mini telefoni android mëse i kompletuar në çmimin 170 euro. Por bisha e vërtetë është Note 4 me 550 euro. Kismet mbase marrim ndonjë Note 9 si dihet.:wink: