Chit-chat

Shefi

Administrator
Ska gajle, ne e kemi hapur për qejfin tonë:yeah:.
nuk është se po marrim:$$$:nga forumi epo hajde
ske dëshirë të vish mirë, ke dëshirë akoma më mirë:sarcastic:
 

Shefi

Administrator
mbi 2000 gazetarë janë shkurtuar nga puna javët e fundit dhe ky është lajm shumë i mirë
pasi janë me mijëra artikujt fake news më pak që nuk do publikohen përditë.
janë nga faqe si yahoo, buzfeed, vice, huffingtonpost etj etj.

kjo gjë bëri që të dalë një meme - learn to code
code.jpg
(pra kur do aplikojnë si të papunë gazetarët, nëpunësi i zyrës do t'ju thotë, mësoni programim se nuk ka punë për ju)
:rofl2:

dhe meqënëse twitter është një nga platformat që të poshtra që ekziston, bllokoi shumë përdorues që përdorën
hashtagun #learntocode
code2.jpg
 

Shefi

Administrator
Patreon, plaforma më e madhe që mundëson krijuesit të paguhen nga ata që përkrahin dhe pëlqejnë punën e tyre, ka shumë mundësi të mbyllet,
por edhe ky është një lajm shumë i mirë, pasi këta i bllokonin dhe dëbonin ata që thoshin ndonjë gjë që këtyre nuk iu pëlqente.
ËSHTË FIKS sikur të vesh në një bankë dhe të të thonë ej ti, të pashë që po shoqëroheshe me filanin dhe the kështu kështu,:thinking:
ne nuk ju shërbejmë njerëzve si puna juaj :bhow: një alternativë e mirë është Subscribestar

Gjithashtu urojmë që edhe twitter të marrë poropinë (haha sa kohë pa e përdorur këtë fjalë) edhe pse kjo mund të vonojë,
një alternativë e kësaj është Minds
 

Exp

Administrator
Interesante kjo.
në fakt nuk bëhet sqarimi çfarë usbë-je ishte, pasi janë ca që janë kundra ujit.
do ishte e çuditshme nëse do të jetë ndonjë e zakonshme e cila nuk qënka dëmtuar apo ndryshkur...
 

Exp

Administrator
Një profesor në amerikë gjeti pas 30 vitesh te papafingua e shtëpisë së prindërve kompjuterin e rij të vjetër që ishte ende në gjendje pune. Jo vetëm kaq po në disketë kishte të regjistruar edhe vazhdimin e lojës.
Dzk7s9WX0AAdMA7.jpeg
Dzk9paHW0AA1ZAV.jpegDzlE7CzXQAobKDX.jpeg
DzlAUEvXgAA3Hu8.jpeg
 

Exp

Administrator
E pabesueshme apo jo. Epo apple hesapi, se windowsin sapo të ri, pa mbushur java të nxjerr difekte...
Ja dhe dy foto
DzlZ628XcAABYI3.jpeg

DzliYggXgAEBE5e.jpeg
DzlAUEtX0AAY687.jpeg
 
Top