• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Cili Ad Blocker eshte me i mire?

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Shpesh reklamat bëhen të mërzitshme nëpër faqet e internetit, madje disa prej tyre mund të cojnë edhe në faqe të padëshiruara.
Për tu mbrojtur nga këto reklama duhet një bllokues reklamash shumë i mirë, të cilin mund ta instalojmë në shfletuesin e internetit.

Në videon e mëposhtme është bërë një krahasim ndërmjet tre bllokuesve të ndryshëm:

Adblock Plus vs Adguard vs uBlock OriginVërehet se "Adblock Plus" i cili është bllokuesi i reklamave më i zakonshëm në shfletuesit e internetit paraqitet shumë dobët.

Linket për shkarkim:

Adblock Plus
Kodi:
Code:
https://adblockplus.org/
Adguard
Kodi:
Code:
https://adguard.com/en/welcome.html

uBlock Origin
Kodi:
Code:
https://github.com/gorhill/uBlock
 

Shefi

Administrator
#4
ca thua mo:talking:, une jam pro reklamave:sure: dhe deri me dje me ato nxirrnim buken e gojes
:$$$::yeah:. derisa nuk e nxirrnim :ohno:
uroj qe me strategjine e duhur:fingerscrossed: te na vene punet :super: