• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Di ndonjëri rusisht mo?

Exp

Administrator
#1
Здравствуйте!
В приложении Яндекс.Почты появилась возможность добавить
учетные записи не только Яндекса, но и Mail.Ru, Gmail и Outlook.

Po bëja ca spastrime dhe më dolën nja dy adresa që i kam tek dy faqe të mëdha ruse.
Në fakt janë shërbime nga më të mirat dhe u logova pa problem fare, edhe pas kaq vitesh.

Jo si yahoo-ja që t'i fshinte me gjithë të dhënat brenda:no:
është yandex.com, ( ose guglli rus ka dhe interfejs në anglisht) si dhe mail.ru.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Здравствуйте!
В приложении Яндекс.Почты появилась возможность добавить
учетные записи не только Яндекса, но и Mail.Ru, Gmail и Outlook.

Po bëja ca spastrime dhe më dolën nja dy adresa që i kam tek dy faqe të mëdha ruse.
Në fakt janë shërbime nga më të mirat dhe u logova pa problem fare, edhe pas kaq vitesh.

Jo si yahoo-ja që t'i fshinte me gjithë të dhënat brenda:no:
është yandex.com, ( ose guglli rus ka dhe interfejs në anglisht) si dhe mail.ru.
Me politiken qe ka Yahoo unë bej cudi qe eshte akoma online
 
Last edited:

Exp

Administrator
#3
Me politiken qe ka Yahoo nuk bej cudi qe eshte akoma online
Tamam, madje kishim marrë për CEO edhe një femër këta, Marrisa Mayer që t'i shpëtonte gjasme; nga 2012 deri në 2017 meqë kishte probleme kompania dhe s'kishte njeri tjetër kujt t'i besohej kjo punë. I katranosi edhe më keq punët si ekonomikisht edhe administrativisht kjo çupë saqë u detyrua të bënte dorëheqje. Të njëjtën gjë po bën dhe ajo legenia e jutubit.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#4
Tamam, madje kishim marrë për CEO edhe një femër këta, Marrisa Mayer që t'i shpëtonte gjasme; nga 2012 deri në 2017 meqë kishte probleme kompania dhe s'kishte njeri tjetër kujt t'i besohej kjo punë. I katranosi edhe më keq punët si ekonomikisht edhe administrativisht kjo çupë saqë u detyrua të bënte dorëheqje. Të njëjtën gjë po bën dhe ajo legenia e jutubit.
Kjo puna e CEO të Yahoo ishte femër apo ajo ishte themeluesja e Yahoo se nuk jam marrë shumë me Yahoo. Nuk më ka pëlqyer asnjëherë si platformë.
 

Exp

Administrator
#5
Kjo puna e CEO të Yahoo ishte femër apo ajo ishte themeluesja e Yahoo se nuk jam marrë shumë me Yahoo. Nuk më ka pëlqyer asnjëherë si platformë.
Ajo kishte mbaruar për informatikë dhe ishte një nga punonjëset e para tek google, kaq. Megjithatë është super e pasur pasi me siguri është aksionere te google. (Diçka interesante, jawbone ishte një kompani e madhe për aksesorë fitness, e cila edhe pse pati supersukses falimentoi. Edhe unë bleva diçka shumë lirë pasi firma qe në falimentim e sipër por nuk bënte pasi ata i kishin serverat down dhe e ktheva. Gjeje kush e drejtonte dhe këtë kompani? Kjo pra kjo)
Unë Yahoo-në nuk e përdorja kur në internet ishin a nuk ishin 10mijë faqe, jo më tani.
Postën elektronike fillimisht atje e kisha. Kur kapaciteti qe disa MB. Ndërsa youtube menaxhohet shumë dobët.
 

Exp

Administrator
#7
Mendova se puna e youtube ishte keq vetëm për zonën e ballkanit, por me sa duket qenka keq edhe andej.
Po ça thua ti mo burrë, e gjithë puna & problemi është tek anglishtja. Tani tek youtube nuk po flasim më vetëm për demonetizimin e videove; sepse ça bëhet tani që thua ti, gjatë kohës që dikush ngre online videon, kalon e gjithë videoja nën skanim dhe transkriptohet automatikisht (shkruhet) i gjithë teksti, çfarë është thënë. Dhe në bazë të saj reklamat hiqen pa u ngarkuar akoma pasi janë fjalët kyçe që të skualifikojnë. Ky muhabet ka dy vjet.
Tani po flitet për çensurim në youtube, facebook, twitter, instagram pa te rezulatet e gugllit iku ai muhabet....