• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Dy intervista shumë me interes me Xhevat Lloshin

Exp

Administrator
#1
Shkrimi dhe fjalorët e parë të gjuhës shqipe

Xhevat Lloshi në gjurmët e jetës së Konstandin Kristoforidhit

Ja vlen t'i shikoni