• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Dy pajisje që nevojiten në shtëpi

Exp

Administrator
#1
TDS - Meter: Ky matës tregon totalin e mbetjeve të ngurta në ujë (total dissolved solids -TDS). Me pak fjalë nëse uji është i dëmshëm apo jo.
Dhe kushton pak nga 5-15$ e gjen në ebay.
s-l1600.jpg
Dhe e dyta është ky nitratometri (Nitrate Tester) që tregon sasinë e nitrateve dhe nitriteve në fruta, perimet, apo dhe mishrat dhe peshqit. Pra nëse
duhet ta hani apo jo pasi nëse ka më shumë seç duhet është i dëmshëm për shëndetin. Po ky kushton ca 100-150$
nitratometer.jpg
 

Exp

Administrator
#3
Këtë të fundit mos e pe gjë tek fiks fare new top channel?
Hahaha, Fiksi ma kujtoi në fakt se në fakt kam dashur prej kohësh të bëj një artikull për këtë temë.
Atë të parën kam kohë që e kam blerë.