• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Efekte grafike dhe pjesë muzikore

Exp

Administrator
#1
Për të mos patur probleme me të drejtat e autorit, kur ngarkoni ndonjë video që ka muzikë në sfond
dhe më pas tju bllokohet videoja, youtube ka një databazë prej nga ku mund t'i shtoni apo shkarkoni.
Këto janë të lira në përdorim pasi ose nuk kanë të drejta autori ose janë të lejuara të përdoren.

https://www.youtube.com/audiolibrary/music