• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Epo shyqyr!

Shefi

Administrator
#1
Vendosa te vë te kjo kategori këtë temë se flet sesi ca të rinj kanë investuar në të ardhmen e tyre.
Kurse titulli epo shyqyr është sepse 99% e emisioneve televizive janë vetëm politikë dhe broçkulla të këtij lloji
sepse asnjë nuk e ka mendjen për punë. Ky është një emision interesant i Fevzos, edhe pse në mendimin tim është
intervistues i keq sepse vetë pyet vetë përgjigjet.