• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Evolucion apo Zoti ?

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Cmendim keni per krijimim tone dhe menyren qe kemi harritur deri ketu ku jemi, ka ardhur si pasoje e zotit apo ne menyre revolucionare?
 

Exp

Administrator
#3
Në fakt nuk ishte shtuar te rregullorja që do jemi larg këtyre temave, Të gjithë pa përjashtim mund të përfshihemi dhe thjesht bëhen debate të gjata pa bereqet. Rregullorja u përditësua.
 
Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.