• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Facebook-u do të bllokojë memet

Exp

Administrator
#1
Fejsbuku ka bërë një sistem automatik të quajtura Rosetta dhe do i bllokojë memet
gjatë ngritjes, dhe nuk është vetëm në gjuhën angleze.
Pas skandalit të Cambridge Analitica 26% e përdoruesve e kanë çinstaluar messenger nga celulari i tyre.
Madje nëse nga istagrami do të bësh share një foto në facebook tani nuk mundesh ta bësh nëse nuk e
ke programin facebook apo messanger. Dashkan të detyrojnë njerëzit të instalojnë programet.
(Nuk ka shumë që ka ndryshuar as dy javë.)
 

Shefi

Administrator
#3
kështu siç e kanë nisur ata që nuk përdorin facebook app apo messeneger nuk e kanë për gjë për të çinstaluar edhe instagram
 

Shefi

Administrator
#4
Çmimi i aksioneve të twitter dhe facebook kanë rënë 20% në 2 muajt e fundit.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#5
Koha ka treguar që shumica e njerëzve nuk duan t'i detyrosh për të bërë diçka. Por facebook keshtur si e ka nisur po i bënë gropën vetës. Është e vërtet që mund të këtë një farë suksesi, por jo për gjatë.
 

Shefi

Administrator
#6
Po mo e vura ve para disa ditesh qe nuk me linte te beja share nga instagrami. Nuk mund te flasim per nje falimentim por tregu baze eshte amerika dhe nese atje fillon rrenimi veshtire ta marresh veten. Facebooku ne fakt mund te rezistoje pasi ka te ardhura shume nga reklama dhe shume projekte apo aplikacione qe ka. Ndersa Twitter nuk eshte shume fitimprures. Dhe me keto censurimet e fundit po rrezikojne shume.
Cuditerisht thuhet se ne nje fare menyre Trumpi e mbajti platformen gjalle sepse konservatoret shkonin atje per t'u informuar.
Nese Trumpi largohet do ikin bashke me te shumica e mbeshtetesve te tij... Flitet per nje platforme tjeter me te lire qe sa vjen dhe po rritet, gab.ai
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#7
Flitet per nje platforme tjeter me te lire qe sa vjen dhe po rritet, gab.ai
Interesante. Kjo .ai është i Angullas. Por shumë e lidhin .ai me artificial intelligence, pra me inteligjencën artificiale. Por ajo që më bëri përshtypje është së megjithëse ka disa vite si platformë nuk ka akoma aplikacion për iOS.
 

Shefi

Administrator
#8
Interesante. Kjo .ai është i Angullas. Por shumë e lidhin .ai me artificial intelligence, pra me inteligjencën artificiale. Por ajo që më bëri përshtypje është së megjithëse ka disa vite si platformë nuk ka akoma aplikacion për iOS.
.ai po preferohet, njelloj sic e Malit te Zi .me
Gab-i nuk eshte shume i njohur apo me trafik te madh. Per momentin mbahet si faqja me shume liri fjale, dhe Aleks Jones qe u bllokua nga te gjitha platformat eshte futur tani aty. Por nese Trump merr vendimin ta lere Twitterin dhe te shkoje atje, atehere kjo do jete gotitja perfundimtare per Twitter-in dhe ngritja e gab-it.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#9
.ai po preferohet, njelloj sic e Malit te Zi .me
Gab-i nuk eshte shume i njohur apo me trafik te madh. Per momentin mbahet si faqja me shume liri fjale, dhe Aleks Jones qe u bllokua nga te gjitha platformat eshte futur tani aty. Por nese Trump merr vendimin ta lere Twitterin dhe te shkoje atje, atehere kjo do jete gotitja perfundimtare per Twitter-in dhe ngritja e gab-it.
Mirë ajo gjë dihet.
 

Shefi

Administrator
#11
Koha ka treguar që shumica e njerëzve nuk duan t'i detyrosh për të bërë diçka. Por facebook keshtur si e ka nisur po i bënë gropën vetës. Është e vërtet që mund të këtë një farë suksesi, por jo për gjatë.
Kjo më kujton gugllin dhe përpjekja e tyre për të rivalizuar facebook-un me google+. Aty 80% janë webmasterat sepse është mirë për seo.
Gjithsesi deri në 2008 myspace por pas daljes së facebook-ut u harrua shumë shpejt. Kështuqë nuk është çudi që kjo gjë të ndodhë me facebook.
Në mos herët, atëherë gradualisht facebooku ka për të rënë pasi të rinjtë nga 20 vjet e poshtë nuk e përdorin fare.