• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Filmi i fundit që keni parë...

Shefi

Administrator
#1
Shark Tank. Në fakt nuk është film është një reality show me persona që kanë biznese
apo ide të cilat paraqiten përpara disa investitorëve të suksesshëm me shpresë të kenë bashkëpunim.
 

Shefi

Administrator
#4
Rudy (1993)
Flet për historinë e një nxënësi i cili i cili bëri të pamundurën për të luajtuar disa minuta futball amerikan.
Historia bazohet në ngjarje të vërtetë.
 

Exp

Administrator
#10
Jo mo jo. Është një film amerikan. Bën fjalë për një gjeneral i cili dënohet për një vepër. Aty në burgun ushtarak drejtori është një kolonel i cili vepron shpesh herë kundër rregullave të etikës. Dhe ai bën një kryengritje.
Ne vertete rregulloren nuk e kemi postuar, por ti a e di qe gjuhet e huaja nuk ndalohen, apo e perkthen qe te na e besh me te lehte
me duket se e kam pare nuk me kujtohet
 

Shefi

Administrator
#12
:sure:Film i bukur, versioni i pare ka dale ne gjermanisht ne 2001 i cili po ashtu eshte i bukur. Ky film bazohet ne nje ngjarje te vertete, pasi ky eksperiment ka ndodhur ne 1971, ne nje burg ne Stanford te Kalifornise, duhet te zgjaste 2 jave, por pas 6 ditesh u nderpre pasi nuk mund te vazhdohej me. Dhe jo vetem qe i kam pare te dy por dhe dokumentare dhe filmime nga eksperimenti orgjinal.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#13
:sure:Film i bukur, versioni i pare ka dale ne gjermanisht ne 2001 i cili po ashtu eshte i bukur. Ky film bazohet ne nje ngjarje te vertete, pasi ky eksperiment ka ndodhur ne 1971, ne nje burg ne Stanford te Kalifornise, duhet te zgjaste 2 jave, por pas 6 ditesh u nderpre pasi nuk mund te vazhdohej me. Dhe jo vetem qe i kam pare te dy por dhe dokumentare dhe filmime nga eksperimenti orgjinal.
E kisha dëgjuar këtë. E kërkova se mos ky film bazohej në ngjarjen e vërtet por nuk e thoshte një gjë të tillë. Dhe e pashë që është dhe versioni i 2001 në gjermanisht, por nuk e kam parë.
 

Shefi

Administrator
#15
Nje film interesant eshte dhe filmi futurist Demolition Man (1993) i cili eshte me koherent se kurre.