• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Fitoni para duke lexuar libra...

Exp

Administrator
#1
Dini mirë anglisht, lexoni rrjedhshëm dhe keni zë të bukur. Tani mund të regjistroheni dhe të bëni një audicion dhe të dërgoni një shembull.
Nëse ua pëlqejnë mostrën e zërit mund të paguheni me përqindje për çdo shitje apo një pagesë paraprake, por kjo varet nga opsionet
që ka bërë autori dhe nga opsionet që do pranoni ju.
E gjitha kjo mundësohet nga kjo faqe këtu acx.com
 

Exp

Administrator
#3
Interesante kjo. Mendoj se edhe ne shqip duhet te kete interes kjo gje, vetem qe eshte pak problem me te drejtat e autorit.
Mesa di unë kanë falë edhe në shqip librat audio. Kur ta gjej faqen po e sjell