• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Fjalor anglisht gjermanisht

Exp

Administrator
#1
Fjalor anglisht gjermanisht - English German Dictionary


Fjalor anglisht gjermanisht

Fjalori anglisht gjermanisht është një fjalor falas i cili mund të shkarkohet në kompjuterin tuaj dhe ta përdorin nga të dyja drejtimet; dmth gjermanisht-anglisht dhe anglisht-gjermanisht. Është një softuer dinamik në të cilin mund të shtoni fjalë të tjera dhe të krijoni lista të ndryshme që shërbejnë si ushtrime për mësimin e fjalëve.

Ky fjalor është pjesë e projektit Freelang në të cilin janë shumë fjalorë të tjerë, por ky fjalor është një nga fjalorët më të pasur dhe konkretisht fjalori gjermanisht anglisht ka 178.405 fjalë ndërsa fjalori anglisht gjermanisht ka 128.707 fjalë Ky është një fjalor shumë i domosdoshëm si për ata që njohin gjuhën angleze dhe duan të mësojnë atë gjermane por edhe për ata që njohin gjuhën gjermane dhe duan të mësojnë gjuhën angleze.

Linku i shkarkimit vjen së shpejti


Te butoni [Add words] po të klikoni do të keni mundësi të shtoni fjalë te tjera.
Te butoni [Create practise list] keni mundësinë të krijoni një listë nga fjalët që janë në fjalor dhe pastaj shkoni te [Start practice] mund të filloni të praktikoni fjalët.
Ndërsa te butoni [Search] fjalori përdoret si për të kërkuar fjalë.
Gjithashtu nëse klikoni në flamurin e fjalorit bëhet ndryshimi i drejtimin të fjalori nga anglishtja në gjermanisht në gjermanish anglisht.

[KUJDES: Programi i fjalorit dhe lista e fjalëve duhet të instalohen në të njëjtën dosje]
Fjalor gjermanisht anglisht
 

Shefi

Administrator
#3
ishte një nga projektet pilotë të gjithë ndihmuan me kazma dhe lopata @Poshnjari
por që atëherë ca projekte të tjera ëhë nge-nge-nge-nge-ngecën :p