• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Fonetika - Shqiptimi në anglishten amerikane

Exp

Administrator
#1
Anglishtja amerikane dallon nga ajo britanike apo ajo australiane. Cilin version duhet të mësoni do thoni ju? Kjo varet nga ju pasi të tjera shprehje dhe idioma përdorin në Angli dhe të tjera në Amerikë.Meqënë se Amerika dominon gjithnjë e më shumë "amerikanishtja" ja kalon "britanishtes" në krijimin e fjalëve apo shprehjeve të reja. Përveç këtyre kemi edhe ndryshim në shqiptimin e fjalëve. Në këtë video do të mësoni mënyrën e saktë të shqiptimin të fjalëve në Amerikë.