• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Fotografi nga Durrësi

Uriel

Freelance Developer Uriel
#3
Shume pak kam qene ne Durres po me ka pelqyer jasht mase edhe pse ka nje nam jo te mire tek pjesa e plazhit.
 

Exp

Administrator
#5
Shume pak kam qene ne Durres po me ka pelqyer jasht mase edhe pse ka nje nam jo te mire tek pjesa e plazhit.
Plazhi nuk e ka rërën shumë cilësore dhe është shumë e imët. Përveç kësaj ka probleme me pleherat apo kanalizimet dhe shkarkimet. Gjithashtu mbipopullohet gjatë verës. Të gjitha këto po të kombinohen me sjelljen prej harbuti ndaj pushuesve, mosekzitencën e mirëmbajtjes nga bashkia apo privatët është gjullurdi hesap:tmi::oh: Prandaj gjithnjë e më shumë turistët kosovarët po i drejtohen Malit të zi :bye1:.
Madje që të shohim ndonjë ndryshim ashtu duhet të veprojmë të gjithë, kush në Kroaci, Mal të Zi, Greqi apo Turqi. Të gjithë votojmë me portofolin tonë, dhe për nja pesë a dhjetë vjetë kur të dali nami përsëri se dhe në Shqipëri bëhen pushime cilësore mund të kthehemi përsëri.
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#6
Shume e drejte ajo qe thua edhe ne Sarande ku banoj une ka probleme madhore, por e mban sado plazhi i paster dhe gjiret e bukura si Ksamili, Burnec, Lukove etj..