• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Gëzuar Vitin e Ri, zotimet tuaj ndaj vitit e ardhshëm.

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Fundviti është jo vetëm një kohë festive por edhe një kohë ku njerëzit ulen e reflektojnë pak mbi atë që kanë arritur të realizojnë në jetën e tyre në atë vit që po lënë pas, dhe gjërat që u kanë mbetur pa realizuar, apo që do tu pëlqente t'i realizonin në vitin e ri që po vjen.

Këtë temë e hapa për tu dhënë mundësi gjithë anëtarëve të forumit për të shprehur zotimet e tyre personale për vitin e ri 2019. Zotimet janë personale dhe secili prej jush është i lirë që në një mesazh në vazhdim të hedhi aty 2-3 gjëra që do të dëshironte të realizonte në jetën e tij në 2019. Për shembull, dikush mund të ketë si zotim përfundimin e shkollës së nisur, dikush mund të ketë si zotim pranimin në një shkollë të caktuar, gjetjen e një punë, mbajtjen e trupit në formë, marrja me një sport, ....lista është e pafund.

P.s Gëzuar Vitin e Ri gjithë anëtarëve të forumit.

Cilat janë zotimet tuaja personale për 2019?
 

Exp

Administrator
#2
:np:
Jo për supersticion por, është një rregull që nëse do me të vërtetë të realizosh diçka nuk duket t'ia thuash njeriu. ;)
Megjithatë mund të themi në vija të përgjishme çfarë urimi kemi:
1.) Të:10x:-më :$$$:-të.
2.) Të bëjmë vetëm:up: që të jemi:top::yeah:
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#3
Kam nja dy vite qe provoj jasht shtetit dhe nuk me ka ecur mire, shpresoj kete vit te jete me mire.