• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Game mind tester

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Kjo faktikisht nuk është një ekuacion matematikore por një ekuacion "popullor".
Dhe populli ndonjëherë është më i zgjuar shkencëtarët. :movember::laugh:
Atëher zgjidhja është: 9+11+13=30
Nëse nuk e beson, ktheje telefonin me kokë poshtë :laugh::yeah: