• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Google+it më në fund i erdhi fundi

Exp

Administrator
#1
G+ përveç faktit se ishte pak mirë për seo dhe meqë e ishte e gugllit indeksimet bëheshin edhe më shpejt, google+ dëshoi pa filluar mirë akoma.
Gjasme do rivalizonte facebookun por që nga koncepi, dizajni, grafika dhe gjithshka tjetër ka qënë një dështim total.
Por arsyeja bazë nuk qe kjo për mbyllen e projektit, sepse po të ishte për këto arsye do ishte mbyllur që në vitet e para, arsyeja është se edhe kjo platformë ka patur probleme me të dhënat e përdoruesve dhe janë vjedhur të dhënat e më shumë se 500mijë vetave, por google nuk jep më shumë informacione për këtë pasi duan tju shmangen denoncimeve të mundshme.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
G+ përveç faktit se ishte pak mirë për seo dhe meqë e ishte e gugllit indeksimet bëheshin edhe më shpejt, google+ dëshoi pa filluar mirë akoma.
Gjasme do rivalizonte facebookun por që nga koncepi, dizajni, grafika dhe gjithshka tjetër ka qënë një dështim total.
Por arsyeja bazë nuk qe kjo për mbyllen e projektit, sepse po të ishte për këto arsye do ishte mbyllur që në vitet e para, arsyeja është se edhe kjo platformë ka patur probleme me të dhënat e përdoruesve dhe janë vjedhur të dhënat e më shumë se 500mijë vetave, por google nuk jep më shumë informacione për këtë pasi duan tju shmangen denoncimeve të mundshme.
:crying::crying::crying::bye2::bye2:
Deshtimi i radhë i projekteve Google
 

Exp

Administrator
#3
Po normale që kanë lekë të financojnë këto projekte koti se vjedhin trafikun tonë dhe nuk japin koqe leku. Kush e di sesa $, € apo £ iu ka mbajtur publikuesve në adsense g-ja.
 

Exp

Administrator
#6
Futem sot rastësisht te blogu i shqipopedias dhe pashë që google+ kishte ikur automatikisht.
dhe kur logohem te blogger kisht nxjerrë këtë njoftim...

-------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- --------
Following the announcement of Google+ API deprecation scheduled for March 2019, a number of changes will be made to Blogger’s Google+ integration on 4 February 2019.

Google+ widgets: Support for the “+1 Button”, “Google+ Followers” and “Google+ Badge” widgets in Layout will no longer be available. All instances of these widgets will be removed from your blog.

+1 buttons: The +1/G+ buttons and Google+ share links below blog posts and in the navigation bar will be removed.

Please note that if you have a custom template that includes Google+ features, you may need to update your template. Please contact your template supplier for advice.

Google+ Comments: Support for Google+ comments will be turned down, and all blogs using Google+ comments will be reverted back to using Blogger comments. Unfortunately, comments posted as Google+ comments cannot be migrated to Blogger and will no longer appear on your blog.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#7
Futem sot rastësisht te blogu i shqipopedias dhe pashë që google+ kishte ikur automatikisht.
dhe kur logohem te blogger kisht nxjerrë këtë njoftim...

-------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- -------- --------
Following the announcement of Google+ API deprecation scheduled for March 2019, a number of changes will be made to Blogger’s Google+ integration on 4 February 2019.

Google+ widgets: Support for the “+1 Button”, “Google+ Followers” and “Google+ Badge” widgets in Layout will no longer be available. All instances of these widgets will be removed from your blog.

+1 buttons: The +1/G+ buttons and Google+ share links below blog posts and in the navigation bar will be removed.

Please note that if you have a custom template that includes Google+ features, you may need to update your template. Please contact your template supplier for advice.

Google+ Comments: Support for Google+ comments will be turned down, and all blogs using Google+ comments will be reverted back to using Blogger comments. Unfortunately, comments posted as Google+ comments cannot be migrated to Blogger and will no longer appear on your blog.
Do ta fshin komplet si platforme këta mo.
 

Exp

Administrator
#8
po mo iken te gjitha edhe widget i kishin hequr nga blogu.
sepse jo vetem si platforme kishte dështuar totalisht por kishte shumë humbje/vjedhje
të dhënash personale.