• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

[Google Reviews fails]

Shefi

Administrator
#1
Google Reviews është një mundësi që jep google personave me një llogari adrese gmail të japin vlerësimin e tyre për një faqe një google+
Zakonisht bëhet fjalë për biznese aktuale, ku mund të lësh një koment dhe ta vlerësosh me nga një deri në pesë yje.
Pas një eksperimenti që kryem dhe vlerësuam një faqe me një yll, por nuk pati asnjë rezultat në pikët totale. Atëherë e lamë nja dy
ditë dhe bëmë një vlerësim tjetër. Dhe atëherë çudia ndodhi dhe vlerësimet i mori të dyja. Por rezultati ishte përmirësuar.
Me pak fjalë, sistemi kishte shtuar 2 vlerësimet e mia por kishte hequr nja tre te tjera
dhe kështu vlerësimi në vend që të keqësohej u përmirësua. :angry: :cwl:
:dead: :lol: