• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Guglli i ndryshon parametrat e celularit në distancë

Exp

Administrator
#1
Gjithnjë e më shumë guglli tregon se është shumë i dyshimtë për aftësitë e saj të njohura apo të panjuhura nga ne.
Teknologjia po bëhet gjithnjë e më e frikshme për ato që mund të realizojë. Dhe ku ka gjë më të mirë sesa celulari për të mbledhur informacione për dikë.
Guglli paska edhe aftësi që të ndryshojë rregullimet e celularit tuaj siç ti dojë qejfi. Para disa ditësh guglli iua kishte ndezur opsion e ruajtjes së baterisë
disa personave (mesa duket po bënin testime) dhe pasi u mor vesh kjo gjë kërkoi falje. Gjithnjë e më bënte çudi pse android nuk ishte open source pasi bazohet në Linux dhe tani normale që kuptohet pse-ja, sepse ata kanë lënë një back door dhe hyjnë e dalin si të duan...

mora shkas nga ky artikulli këtu.
bbc.com/news/technology-45546276
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Gjithnjë e më shumë guglli tregon se është shumë i dyshimtë për aftësitë e saj të njohura apo të panjuhura nga ne.
Teknologjia po bëhet gjithnjë e më e frikshme për ato që mund të realizojë. Dhe ku ka gjë më të mirë sesa celulari për të mbledhur informacione për dikë.
Guglli paska edhe aftësi që të ndryshojë rregullimet e celularit tuaj siç ti dojë qejfi. Para disa ditësh guglli iua kishte ndezur opsion e ruajtjes së baterisë
disa personave (mesa duket po bënin testime) dhe pasi u mor vesh kjo gjë kërkoi falje. Gjithnjë e më bënte çudi pse android nuk ishte open source pasi bazohet në Linux dhe tani normale që kuptohet pse-ja, sepse ata kanë lënë një back door dhe hyjnë e dalin si të duan...

mora shkas nga ky artikulli këtu.
bbc.com/news/technology-45546276
Më duket se do përfundoj më një Nokia 3310 por modeli parë.
 

Exp

Administrator
#3
Ja mo! Programi që mat hapat, tani do të më llogarisë kur fle dhe kur çohem, meqë gjiroskopi nuk ka qënë në lëvizje kujton se mos kam fjetur 12 orë... Screenshot_2018-09-17-10-00-28-1.png
 

Exp

Administrator
#4
Po mendoja të merrja Blackberry apo iPhone, por Blackberry përdor android dhe Apple është më keq se Google
 

Exp

Administrator
#5
Ore @Poshnjari po kot të kemi ty ne mo. Po ce o @Shefi do merret me këto punë.
Pse nuk bën një artikull të detajuar Telefonat më të sigurtë për 2018-ën.
ja shiko ça gjeta unë njëherë,
telefonat-me-te-sigurte-per-2018.jpg
 

Shefi

Administrator
#7
shefi një si ky do të marrë :like: nuk bën shumë vetëm 20K
por pasi të kem marrë një Bentley më parë :movember:
 

Exp

Administrator
#8
Ja mo jo vetëm që nuk i ç'instalon dot por të zënë edhe 1gb kot
Screenshot_2018-09-17-23-11-37-1.png
 

Exp

Administrator
#10
sapo i ç'aktivizova dhe vajtën në parametrat fillestare, pra fb qe fillimisht rreth 200 mb...
epo janë si milingonat pra punojnë punojnë dhe info grumbullojnë.
(meqë ra llafi të mira ikonat t'i gëzojmë) :clapping: