• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Hiqma tullackëkun...

Exp

Administrator
#1
Hiqma tullackëkun :cwl: :angry:
Një video mjaft informuese për flokët, humbjen dhe mirëmbajtjen e tyre.

 

Exp

Administrator
#3
Vetëm 5% të meshkujve i kanë flokët që kishin kur qenë adoleshentë...

Gjithë të tjetët kush më shumë e kush më pak dhe kush akoma më shumë janë prekur nga kjo. Kjo video është nga më të përmbledhurat që kam parë. Dhe për të treguar sesa ekspertë jemi, atë që ne e kemi thënë prej vitesh që flokët kryesisht trashëgohen nga babai i mamasë, e pranojnë edhe studimet e treguara në këtë video.
Pra nëse gjyshi nga mamaja është tullac ka shumë shanse që dhe ju mund të jeni të tillë.