• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kënga që po dëgjoni...

Shefi

Administrator
#42
Në fakt në Shqipëri nuk dihet sesa i madh ka qenë John Belushi. Ai arriti kulmin e karrierës së tij duke dominuar kinemanë me filmin Blues Brothers, gjithashtu pushtoi edhe fushën e muzikës me albumet e grupit muzikor të tij që ishin në hitparetin amerikan me javë të tëra, njëkohësisht prej vitesh kishte pushtuar edhe ekranin e vogël, televizorin, me skeçet e tij tek SNL. Akoma sot e kësaj dite përmendet dhe kujtohet me nostalgji.
 

Shefi

Administrator
#44
O @Shefi po Xhemjsin e ka gjë ky mo?
Dhe këngët i ka të vetat ky?
Po mo jane vellezer. Ky i gjati ketu nuk eshte Xhejmsi eshte Dan Aykroyd. Tani kenget duhet te jene te grupit ne total, grupi ishte i madh kishte dhe bashkepunime por ky ishte kengetar kryesor. Xhoni ka qene me te vertete nje rast i vecante
 

Shefi

Administrator
#45
Ja nje psh. kampion ne dekathlon edhe pse eshte mbipeshe, me ndihmen e emblesirave dhe cigareve:cwl:!
 

Shefi

Administrator
#60
Ka bërë shumë ndyshime jutubi.
Mesa duket paska ndyshuar atë mesazhin "Video e pa disponueshme në shtetin tuaj"
Gjeta një version tjetër