• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kinematografia në Shqipëri

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Dokumentar interesat.
Dua të shikoj njëherë filmin Heronjte e Neferit
e pash që dikush e ngarkuar në youtube, por cilësia është shumë e dobët dhe nuk ka titra shqip.
 

Shefi

Administrator
#3
Dokumentar interesat.
Dua të shikoj njëherë filmin Heronjte e Neferit
e pash që dikush e ngarkuar në youtube, por cilësia është shumë e dobët dhe nuk ka titra shqip.
Titulli në anglisht i këtij është Goliath and the Sins of Babylon (1963).

Nuk do ishte keq ta zgjeronim këtë temë dhe të sillnim titujt më të dëgjuar të atyre kohëve....
 

Exp

Administrator
#4
Një film që kishte lënë shumë mbresa në ato kohë ishte dhe filmi Kampioni - The champ (1979)
edhe pse unë ose nuk e kisha parë ose nuk e mbaja mend.
the_champ_1979_photo_0-98114416.jpg
 

Exp

Administrator
#5
Dokumentar interesat.
Dua të shikoj njëherë filmin Heronjte e Neferit
e pash që dikush e ngarkuar në youtube, por cilësia është shumë e dobët dhe nuk ka titra shqip.
E gjeta këtë në italisht mo. Film copë-copë mo.
Mbaja mend vetëm atë xhuxhin që i ra gishtin të këmbës me çekan.